Coaching og spirituel vejledning for sindet, psyken og sjælen. Sessions til dig, der er interesseret i at leve dit liv i dybere mening. Sandheden er i dig og løsningen på dine udfordringer skal findes i dig selv.
Spirituel Coaching er ikke clairvoyance, men en dybtgående og effektiv coaching. Sammen udvikler vi din spirituelle side og finder løsninger til dine udfordringer med udgangspunkt i dig og dine overbevisninger
I Spirituel Coaching kan vi gøre brug af redskaber som visualisering, loven om tiltrækning og nuets kraft og du vil blive tilbudt øvelser til din egen efterfølgende udvikling og reflektion.
En spirituel vejledning og coaching kan hjælpe dig med at tage det rette valg i DIT liv!
Du kan ikke forandre din medfødte personlighed, men du kan udvikle din adfærd og dit tankemønster gennem coaching.
Coaching er en professionel dialog, der tager udgangspunkt i dine mål. Med en avanceret spørgeteknik hjælper coachen dig med at se tingene i et andet perspektiv og med at vende blikket mod nye muligheder. Sagt meget kort foregår det ved, at du og coachen i samarbejde finder ud af:

Hvad du vil
Hvorfor du vil
Hvad der forhindrer dig i at gøre det
Hvordan du skaber en plan for at opnå det, du ønsker, i respekt for dig og din intuition.
Som en naturlig del af at finde frem til dit hvad, dit hvorfor, dine forhindringer og dit hvordan, vil du komme til at arbejde med:
At afklare dine værdier, visioner og mål
At strukturere dine mål og fastholde fokus på dem
At erstatte dine hæmmende overbevisninger med motiverende overbevisninger
 

Birthe Schrøder Hansen   •   Kongevej 324, Arnum   •   6510 Gram   •   Tlf. 4017 1489   •   E-Mail: mail@birtheschroeder.dk