Tilmelding på mail@birtheschroeder.dk eller mobil 40171489  til clairvoyanceaften / klarsynsaften hver den første mandag i måneden kl. 18:30 - husk altid med tilmelding.

1.Klarsynsaften / Clairvoyanceaften  tirsdag d. 2.juni - (1. mandag i hver md. )+7 sept.

2.Healing koderne. Lær at heale dig selv med stor effekt. Forhør om dato

3.Vil du gerne udvikle dine spirituelle evner

5.Spirituel Tankefelt Terapeut Uddannelse.  

Jeg vil glæde mig til at se dig på et af mine kurser.

Kærlig hilsen

Birthe Schrøder Hansen  www.birtheschroeder.dk

 

1. Klarsynsaften / Clairvoyanceaften / Afdødekontakt.   Pris 200,-

En klarsynsaften - clairvoyanceaften hvor jeg vil fortælle om clairvoyance, klarfølelse / indfølingsevne, klarhørelse og klarsyn og hvordan du selv kan bruge det. Afdøde kontakt.

Jeg fortælle om hvordan du selv kan bruge  din 6. sans. Jeg vil stille ind på hver enkelt tilstedeværende og du kan stille spørgsmål. Få deltagere…

Den første mandag i hver måned.     kl. 18:30

Få deltagere:  Det foregår på Kongevej 324.  Pris 200 kr.  Du kan betale  kontant på aftenen.

Tilmelding:  mail@birtheschroeder.dk  eller sms 40171489

Ønsker du at afholde en Klarsynsaften / Clairvoyanceaften  hjemme hos dig selv med vennerne, er du velkommen til at ringe og aftale en tid. Prisen pr. person er 250,-. Minimum 8 og max. 10 personer. Alle deltagere får besked.  Er der over 20 km. må påregnes udgift til kørsel.

 

1.Spirituel Tankefelt Terapeut uddannelse.  

 kl. 9:30 – 15:30 og jeg glæder mig til at se jer.

Uddannelse til spirituel tankefeltterapeut. Uddannelsen kræver ingen forudsætninger – kun ønsket om at kunne hjælpe dig selv og andre. Det er en terapiform jeg virkelig ”brænder for”, har arbejdet med Tankefelt Terapi de sidste 14 år og TFT er en unik måde at hjælpe på. Kom frisk, det er et meget intensivt kursusforløb.

Ønsker du udelukkende at tage Trin 1 er dette også en mulighed. På trin 1 lærer du de forskellige algoritmer til at slippe bl.a. smerter, angst, stress og fobier.

Ønsker du at fortsætte på trin 2  bliver du undervist i de forskellige behandlings metoder, hvilket vil sige både det teoretiske og det praktiske.

Du lærer en effektiv og simpel spørgeteknik, så du kan stille de helt rigtige spørgsmål, for at nå ind til / være i stand til at finde det ”fast frosne øjeblik”, da traumet indtraf og derefter være i stand til at hjælpe klienten med at forløse traumet. Du bliver godt rustet som terapeut til at forløse dine klienters ubehag.

Jeg vil undervise dig i, hvordan du kan  bruge din 6. sans, din indfølingsevne til at få stillet de rigtige spørgsmål til forløsning af traumer.

Du vil i undervisningsforløbet gennemgå en passende blanding af teori og praksis så du bliver fortrolig med behandlingsmetoden, der kan bruges til behandling af alle former for problemstillinger, såvel emotionelle, mentale som fysiske.

Det vil desuden blive muligt  at træne på udefra kommende klienter, på Trin 2 . Deltagelse på begge trin er nødvendig for at opnå uddannelsesbevis.

Uddannelsen er inklusiv kursusmappe, te / kaffe, snacks og frugt på alle kursusdage. Forplejning: Medbring selv frokost. Købmanden er lige rundt om hjørnet. Ønsker du at fortsætte efter det første kursus aftaler vi de  øvrige kursusdage. Har du tidligere været på kursus og gerne vil fortsætte på trin 2, så ring og vi finder ud af det.

Tilmelding er bindende.

Prisen pr. modul er 2000,- kr. I alt 4000,-   Der betales med 2000,- kr. pr. weekend.   Tilmelding på mail@birtheschroeder    Eller tlf. 40171489.  Kontant eller Konto nummer 3534 445 880 7701   Foregår på Kongevej 324, Arnum, 6510 Gram.

 

3.Workshop Healing koderne.

Workshoppen vil blive afholdt over 2 gange. Ring og forhør om tidspunkt.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, workshoppen henvender sig til alle, med eller uden erfaring i healing. Om du er dig, terapeut eller interesseret i personlig vækst.

Præsten Alexander Loyd og lægen Ben Johnson har skrevet bogen ”The Healing Code”. Den  handler om at ændre dit liv på et grundlæggende plan – ikke ved at arbejde hårdere eller kæmpe mere intenst, men ved at forstå og anvende enkel kvantefysik til at lade kroppen heale sig  selv. Alle kan lære det og alt du behøver at gøre, er at bruge 6 minutter  3  gange daglig på healing koderne J Enkelt, effektivt og nemt. Alexander Loyds hustru Tracey blev helbredt for sin depression efter tre ugers brug af koderne. Ben Johnson blev helbredt for alvorlig sygdom i løbet af 3 mdr. De bruger fortsat healing koderne hver dag og har det fortrinligt.

Læs gerne bogen om, hvordan du kan få det bedre med en effektiv healingsteknik. En formel som helbreder årsagen til sygdom og giver succes  i livet. Ifølge  ledende  forskningscentre er der én årsag til 95 % af alle helbredsproblemer – og det er hverken dine tanker, overbevisning,  gener eller handlinger.

Du kan lære hvordan du aktiverer den fysiske funktion som konsekvent fjerner denne årsag, så det neuroimmune system kan overtage sin opgave med at heale ubalancerne i kroppen.

Workshoppen er baseret på videnskabelige henvisninger og bekræftelser fra tusindvis af mennesker. Jeg vil lære dig hvordan du bruger disse healing koder samt fortælle om filosofien  bag de kvantefysiske  mekanismer og healing kodernes virkning samt elementer fra bogen “The Healing Code” af dr. Alexander Loyd og Ben Johnson.

Gennem teori og små øvelser, vil du få viden og indsigt i teknikkerne der er beskrevet i bogen.

Prisen for denne  workshop er kr. 600,- for begge aftener. Du er tilmeldt når betaling af de 600 kr. er modtaget 1 uge inden første workshop. På konto 3534 445 80 7701 eller kontant ved fremmøde.   Der vil være kaffe/te og vand.  Har du tidligere deltaget i workshoppen har du mulighed for at deltage igen til halv pris.

Tilmelding:  Tlf. 4017 1489   www.birtheschroeder.dk

Tilmelding er bindende.

FOKUS PÅ DIT LIV OG UDVIKLING AF DINE SPIRITUELLE EVNER:  SE NÆSTE SIDE

 

Birthe Schrøder Hansen   •   Kongevej 324, Arnum   •   6510 Gram   •   Tlf. 4017 1489   •   E-Mail: mail@birtheschroeder.dk