Wetling 3A Therapy ETE

www.wetling.dk

 

John F. Wetling fortæller:

Wetling3A Therapy ETE er en usædvanlig effektiv form for terapi der bruges af mere end 300 klinikker i Danmark.

Grundlaget i Wetling3A Therapy ETE er min interesse i akupunktur, og i de to artikler
"Er Akupunktur et elektrisk fænomen?"
"Akupunktur og astma",
kan du læse nærmere om mine opdagelser.


Wetling3A Therapy ETE er baseret på en elektrisk effekt, og når denne effekt overføres direkte til vor krop, er benævnelsen "Den direkte metode" og når effekten overføres til en egnet bærevæske, er benævnelsen "Den indirekte metode".

En fuldstændig beskrivelse af den samlede terapi, kan læses i bogen Wetling3A Therapy ETE som findes hos din lokale 3A Terapeut.


Wetling3A Therapy ETE her udført ved den
direkte metode ved Type EWAB 4040Basis+ABC

Den direkte metode Wetling3A Therapy ETE er en meget kraftigt virkende terapi, der alene i Danmark anvendes af mere end 300 terapeuter.
Wetling3A Therapy ETE er en forholdsvis ny terapi, der som tidligere nævnt, er baseret på en teknologi, hvor en strøm overføres til vor krop efter en tilsvarende metode som sker i naturen. Denne strøm vil afsætte en kraftig og positiv virkning i kroppen, en virkning som ikke tidligere er set i behandling.

Teknologien er baseret på vel kendte principper, medens anvendelsen og virkningen er et resultat af min interesse i akupunktur og homøopati.

Wetling3A Therapy ETE Atmospheric Applied Acupuncture, Electrically Transferred Effect

Teknologien udviklede jeg tilbage i 1972 baseret på en naturlig metode til frembringelse af en helbredende effekt uden brug af nåle og medicinske stoffer.
Teknologien er baseret på at overføre effekt ved at udnytte atmosfærisk elektricitet. Min metode viste ganske bemærkelsesværdige effekter over for selv kroniske lidelser.
Det var dog tilbage i 1972 meget vanskeligt at overbevise den daværende etablerede helbredsverden om mine opdagelser, så jeg besluttede at lægge dem i en fremtidsskuffe.

I 1996/97 hjalp jeg Hans Kongelige Højhed Prins Henrik med hans meget dårlige ryg, og siden har mere end 300 danske terapeuter taget min teknologi i anvendelse, hvor de dagligt hjælper mod mange forskelligartede lidelser.

I 1995 hjalp jeg cykelrytteren Bjarne Riis efter han havde været ude for et slemt styrt. Jeg behandlede ham med Wetling med et så godt resultat, at jeg året efter var med under Tour de France, hvor Bjarne Riis vandt løbet og offentliggjorde, at en af årsagerne til hans store resultater var den behandling, han fik gennem anvendelse af Wetling.

Under Tour de France i 1996 oplærte jeg Bjarne Riis's massør i hvordan man med Wetling3A Therapy ETE behandler for restituering af muskelceller og indgivelse af ny energi.

Behandling med Wetling3A Therapy ETE er en yderst effektiv behandlingsform og da den samtidig er meget behagelig kan du glæde dig til at modtage behandling.
Under behandlingen overføres en helsegivende strøm til din kropsvæske der kan mærkes som en varm stimulation op gennem kroppen.

Den indirekte metode, her henvises til specielle hæfte.

Wetling3A Therapy ETE føles meget behagelig og efterfølges af en afslappet fornemmelse og typisk en trang til hvile.
Nogle siger at de allerede efter første behandling føler en udrensning af kroppen.

I min bog Wetling3A Therapy ETE har jeg beskrevet den samlede teknologi, og samtidig er indført en række behandlingshistorier, dels mine egne erfaringer, men i særdeleshed behandlingshistorier, indsendt af mange af de terapeuter der nu dagligt bruger Wetling3A Therapy ETE. Du vil finde historier om behandlingsresultater der er helt unikke, og du kan læse den hos din lokale terapeut.

Du er meget velkommen at kontakte mig for yderligere oplysninger.

John F. Wetling


Birthe Schrøder Hansen   •   Kongevej 324, Arnum   •   6510 Gram   •   Tlf. 4017 1489   •   E-Mail: mail@birtheschroeder.dk